Cautare

432 de rezultate pentru "posta breaza" (3.48 secunde)
"O astfel de cerere se completeaza on line în cel mult trei ore, apoi se printeaza, se stampileaza, se dateaza si se trimite prin posta, cu anexele aferente", a afirmat Mona Turcitu.
Ulterior, in termen de trei-cinci zile, trebuia depusa cererea de inregistrare la Registrul Comertului care, la randul sau, transmitea prin posta catre primarie certificatul de inregistrare.
Noul sediu al CEC-ului constantean se afla in cunoscutul Palat al Telefoanelor (Posta Centrala), la parterul acestui edificiu, unde- de altfel- functiona de decenii o unitate CEC.
Persoanele fizice care au realizat venituri din alte surse decat salariile trebuie sa depuna la administratiile financiare sau sa transmita prin posta formularul 200 insotit de fisele fiscale.
Multe au termene de plata asa de strânse încât trebuie programat orice banut care iese din casa pentru plata utilitatilor sau a serviciilor.  La coada pentru plata facturilor Daca pe timpul comunismului se statea la coada la produsele alimentare, acum, sirurile de oameni s-au mutat la banci sau la Posta, pentru plata utilitatilor si a serviciilor strict necesare.
Una dintre acestea a contestat sanctiunea, una a refuzat sa semneze documentul de control, motiv pentru care l-am trimis prin posta, si cred ca va contesta amenda, iar o alta a acceptat sanctiunea si termenele pe care le-am impus", a precizat inspectorul sef al Inspectoratului Regional pentru Protectia Consumatorilor (IRPC), Marioara Gatej.
In productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze si apa, industria metalurgica, industria altor mijloace de transport, transporturi terestre, transporturi prin conducte, industria de echipamente pentru radio, televiziune si comunicatii, silvicultura, exploatare forestiera si servicii anexe si posta si telecomunicatii, cresterea salariala medie s-a plasat intre 10% si 16%.
Certificatul de incadrare in grad de handicap se va transmite beneficiarului prin posta, cu confirmare de primire.
Tot pe site-ul primariei se vor putea posta sugestii ti variante pentru intocmirea unui nou plan pentru taxele ti impozitele locale.
Din cauza acestor modificari (...), MT a luat decizia sa suspende aplicarea amenzilor contraventionale utilizatorilor depistati fara rovinieta valabila in perioada 21.07.2008-31.07.2008", se arata intr-un comunicat al institutiei.Firma Eltronis a inceput sa livreze Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), saptamana trecuta, prima transa de 200.000 de roviniete matca-cupon cu valabilitate de o zi, o saptamana si o luna, care vor fi distribuite catre toti furnizorii, mai putin Posta Romana.
Conform ministerului de resort, pentru utilizatorii care doresc achitarea tarifului de utilizare pentru o perioada de 12 luni, rovinietele-ecuson vor fi disponibile în continuare la oficiile apartinând CN Posta Româna SA pâna la data la care vor fi repartizate si rovinietele matca-cupon cu valabilitate de 12 luni.
Crescatorii de animale ce refuza accesul echipei de control in exploatatie sunt exclusi de la plata, iar proprietarul va fi instiintat prin posta ca cererea este neeligibila.
Daca solicitantul doreste sa-i fie trimis prin posta certificatul de inlocuire, va fi primit la adresa specificata in cerere, in termen de sapte zile lucratoare de la solicitare.
Reprezentantii Camerei Consultantilor Fiscali continua actiunile de atragere sau intimidare a membrilor Corpului Expertilor Contabili (CECCAR). Se incearca racolarea cu forta a expertilor contabili la nou-infiintata Camera a Consultantilor Fiscali, organism aflat sub directa supraveghere a Ministerului Economiei si Finantelor Publice.
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Sectoarele in care s-au inregistrat cele mai putine falimente in ultimii ani apartin in special domeniului IT, urmand salubritatea, posta, telecomunicatiile si sectoarele energetice, care, in opinia specialistilor, reprezinta cele mai sigure sectoare de activitate, cu grad foarte mic de risc.
Cele mai multe roviniete - 614.708 - au fost distribuite catre Petrom, in timp ce OMV a primit 179.880 de roviniete, MOL Romania - 229.912 roviniete, Rompetrol Downstream - 466.043 roviniete, Speedy Driver SRL - circa 390.000 de roviniete, Posta Romana - 208.798 de roviniete, Scala Assistance SRL - 41.922 de roviniete, UNTRR - 33.477 de roviniete, Directii Regionale de Drumuri si Poduri - 773.538 de roviniete.
Potrivit datelor statistice, la fel de ghinionisti au fost si lucratorii din sanatate si asistenta sociala (scadere de 7,9%) si cei din învatamânt, posta si telecomunicatii, productia si furnizarea de energie electrica, termica, gaze si apa (scadere între 1% si 3,5%).
„Pentru aceasta, APIA va trimite in urmatoarea perioada invitatii, prin posta, tuturor fermierilor existenti in baza de date“, a declarat Emil Calugaru, directorul executiv al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
google-analytics.com